Ileana.dk

Society6 – print on demand markedsplads

Home  >>  POD  >>  Society6 – print on demand markedsplads

Society6 er en “Print On Demand” (POD) online markedsplads. Som kunstner kan du sælge dine originale kunstværker, tegninger, fotos mv på denne platform i form af plakater, canvas, mobilcovers, t-shirts print og mange andre ting.

Det er gratis for kunstnere at have en profil og sætte sine værker til salg på platformen.

Som kunde kan du støtte kunstnere ved at købe deres værker her, og kunstneren får så en kommision ved hvert køb. Society6 står for produktion og forsendelse.

Ønsker man som kunstner at sælge sin kunst andre steder også, så er det helt fint. Du beholder alle rettigheder til dine værker.

Der er ikke nogen begrænsninger for antal kunstværker man kan uploade. Og der er ingen udvælgelse. Efter upload er dine værker klar til salg med det samme.

Society6 er specielt på den måde, at der er et socialt netværk, hvor man kan følge hinanden, “promovere” kunst ved at “like” opslag og kommentere. Hvilket hjælper på at få fremvist sine værker til flere potentielle købere.

Provision til kunstneren bliver udbetalt i starten af hver måned, til sin PayPal konto. Der er intet minimum loft på udbetaling. Udbetaling sker i USD. Man kan på sin profil følge med i hvert salg, og se hvilket produkt der er solgt, til hvilken pris, og hvilken provision du vil modtage.


Comments are closed.