Ileana.dk

TeePublic – POD markedsplads

Home  >>  POD  >>  TeePublic – POD markedsplads

TeePublic er endnu en “Print On Demand” markedplads. På samme linje som Society6 og RedBubble. Oprettet i 2013 og solgt til RedBubble i 2018. Men, markedspladsen fortsætter med at fungere på egen hånd, uden at have noget direkte med RedBubble at gøre. Produkter og værker bliver ikke blandet på tværs af de to platforme. Så vil man have sine ting til salg begge steder, skal man uploade begge steder.

Denne markedsplads har dog fokuseret mest på t-shirts. Men der er også enkelte andre produkter som klistermærker, mobil covers, krus, puder, notesbøger mv. Men, meget mindre udvalg end Society6 og RedBubble.

Der er ikke noget socialt netværk. Ingen udvælgelse af værker, de er til salg straks efter upload. Betaling sker til PayPal eller Payoneer.

Hvis du opretter dig via dette link:
http://tee.pub/lic/BrianVegas
Så får jeg 1 USD, for hvert produkt du sælger. Indtil du har solgt for 1000 USD. Du får stadig fuld betaling for dine salg.

 


Comments are closed.